Share with:


פרווה

אופן הכנה

מרכיבים:
6 ביצים
1/2 1 כוסות סוכר
3 כוסות קמח רגיל
1 אבקת אפיה
1/2 כפית סודה לשתייה
1 סוכר וניל
כף תמצית וניל או שתי טיפות תמצית מרוכזת
1/3 1 כוסות מיץ תפוזים
1 כוס שמן
3 כפות שוקולית
2 כפות קקאו
1 כף נס
1 כף פודינג וניל

אופן ההכנה:
מפרידים ביצים, מקציפים חלבונים עם סוכר לקצף יציב, מנמיכים מיקסר מוסיפים חלמונים, שמן, אבקת אפייה, סודה. להוסיף קמח ומיץ תפוזים לחילופין. לעצא מיקסר
לחלק לשתי קערות בנוסף לקערת המיקסר. לקערת המיקסר להוסיף קקאו ושוקולית ולערבב על מהירות איטית. לשנייה להוסיף נסקפה ולקפל פנימה, לשלישית להוסיף כף פודינג וניל ולקפל.
לשמן תבנית מוזגים עיגולים פעם בלילה לבנה ופעם בלילת שוקולד
ופעם בלילת נסקפה, כל פעם קצת בערך ארבע פעמים. לקחת שיפוד ולצייר פרח. מבפנים לבלות ומבחוץ לבפנים.
לחמם תנור 180 מעלות לאפות 45 דקות לבדוק עם קיסם אם יבש העוגה מוכנה.

עוגת שיש שוקולית נסקפה ווניל
אילנית גואברהספר המתכונים של
מתכון של

אילנית גואברה

143 מתכונים