Share with:


חלבי

אופן הכנה

זה שם העוגה כפי שפורסם ביוטיוב…עוגה בחושה חלבית רכה, עשירה בטעם !!
🍒
חומרים :כוס אוניברסלית
4 ביצים XL
200 גר חמאה רכה
1.5 כוס סוכר
2 וניל / תמצית
2.5 כוסות קמח רגיל
1. שקית אבקת אפיה
1/4 כפית סודה לשתיה
קורט מלח
1 שמנת חמוצה
להוסיף לקראת סיום:
1 כוס פצפוצי שוקולד לבן
1 כוס פירות יער
***
100 גר שוקולד לבן לזיגוג

אופן ההכנה :
ראשית לחמם תנור ל..175 מעלות
בקערת המיקסר לשים את החמאה ולקציף המהירות גבוה כ-5 דקות, להוסיף את הסוכר.
להוסיף ביצים אחת אחת ..זה אומר ..להוסיף ביצה להמתין עד הבלעת בחמאה …וכך לעשות עם שאר הביצים.
לערבב את החומרים היבשים (מלבד השוקולד)….להאט את מהירות המיקסר. להתחיל להוסיף את קערת היבשים עם השמנת לסרוגין…לערבב כדקה לקבלת עיסה חלקה ..(לא להקציף הרבה)
לבסוף להוסיף את פצפוצי השוקולד ופירות היער לערבב ידני.
לשמן תבנית 26 /סיר פלא/ ת. מלבנית.
לאפות בחום 175 כ- 50-60 דקות או עד בדיקת הקיסם.
לא חובה:
**** לאחר שהעוגה קרה ..,להמיס שוקולד לבן בבן מארי ולזגג את העוגה ולקשט בפירות יער.

בהצלחה !!!🍇🍒🍉🍊🍋

עוגה בחושה  "באנדט" פירות יער ושוקולד לבן 🍇🍎🍉🍒🍋_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

221 מתכונים