Share with:


פרווה

אופן הכנה

להכניס לקערה שטוחה
2 כוסות קמח
כפית א.אפיה
2 כפות סוכר
1 ביצה
רבע כוס מיץ תפוזים(לפי הצורך)
קורט מלח.

להוסיף 150 גרם מרגרינה קרה חתוכה לקוביות ולפזר על החומרים בקערה. לאחד את כל החומרים בתנועות לישה עד שהבצק חלק.אם הבצק נדבק לידיים להוסיף עוד מעט קמח, להשהות את הבצק במקרר לפחות שעתיים,לעטוף עם ניילון כדי שלא יתייבש.
לרדד עלה על מישטח מקומח 2/3 מהבצק ולהניחו בתבנית על התחתית והדפנות.
4 תפוחי עץ מגורדים על פומפיה גסה, לשים את התפוחים על הבצק שבתבנית.
לערבב חצי כוס סוכר
כפית קינמון
רבע כפית הל טחון, ולפזר על התפוחים.
לרדד 1/3 הבצק שנותר עלה בגודל התבנית ולכסות את התפוחים , לדקור עם מזלז את העלה ,
לחבר אותו לבצק שבתבנית ע"י צביטות , לאפות בחום 170 מעלות עד שהעוגה מזהיבה.

פאי תפוחים_מתכון של כרמלה שמואל
כרמלה שמואלספר המתכונים של
מתכון של

כרמלה שמואל

65 מתכונים