Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים:
5 ביצים שלמות
כוס ורבע סוכר
2 סוכר וניל
3/4 כוס שמן
כוס וחצי מיץ תפוזים
כפית קינמון
1 אבקת אפיה
2 כפות גדושות פודינג וניל צרפתי או רגיל
2 וחצי כוסות קמח

הכנה :
לחמם תנור מראש ל 160 מעלות מקציפים ביצים שלמות סוכר, וסוכר וניל עד שהתערובת תפוחה ואוורירית מאוד מוסיפים באיטיות שמן ומיץ מוסיפים אפיה, קינמון פודינג וקמח שערבבנו יחד, באיטיות עד לבליעה! לא להקציף יותר מדי מהר ולא הרבה כדי לא לשבור את הנפח מעבירים לתבנית מס 28 ואופים בתנור שחומם מראש ל 160 מעלות כשעה

עוגת וניל בנגיעות קינמון
סמדר גבאיספר המתכונים של
מתכון של

סמדר גבאי

91 מתכונים