Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

1 כוס אבקת סוכר
חצי קג"קמח מנופה
1 חמאה או מחמאה לפרווה מי שרוצה
חצי כוס שמן

לקישוט;

קינמון ופיקאן או אגוז מלך

אופן ההכנה:
לערבל את השמן,המחמאה ואבקת הסוכר ואת הקמח להוסיף בהדרגה וללוש, לדאוג שהבצק יהיה רך כקטיפה
לתת לנוח 10 דקות ולהתחיל לגלגל כמו לכדורי שוקולד,לפזר מעל מעט קינמון ואגוז פקאן

אפיה 170 מ לא להשחים מדי הם אמורים להיות לבנבנים אך אפויים

עוגיות גרייבה מתמוססות בפה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים