Share with:


פרווה

אופן הכנה

שמים בקערה את כל המצרכים היבשים:
נמדד בכוס של 240 מ"ל

כוס שיבולת שועל
3 כפות קמח (אפשר קמח כוסמין)
2 כפות שומשום
3 כפות אגוזים טחונים או שקדים טחונים
כפית אבקת אפייה
רבע כפית קנמון ,
2 כפות סוכר חום
2 כפות חלבה
2 כפות שקדים פרוסים
מערבבים היטב

בקערה נוספת, שמים את המצרכים הרטובים :
1 ביצה
כפית דבש (אפשר גם סילאן)
2 כפות טחינה גולמית
1/3 כוס שמן רגיל קנולה

מערבבים היטב ושופכים ומאחדים עם המצרכים היבשים, מערבבים הכל יחד .
יוצרים עיגולים ואופים 15 דקות בתנור שחומם מראש ל- 170 מעלות.
ממליצה להכפיל כמויות. מכינים קפה/ תה ונהנים….😃
מרוש׳קה ♥️♥️

מרוש׳קה ♥️♥️https://www.facebook.com/maroshkakitchen/

עוגיות שיבולת שועל משגעות_מתכון  של מרי שקד שירזי – מאסטר מתכונים
מרי שקד שירזיספר המתכונים של
מתכון של

מרי שקד שירזי

100 מתכונים