Share with:


פרווה

אופן הכנה

חצי כוס מים
30 גרם מרגרינה
כפית סוכר
חצי כפית סוכר וניל
קורט מלח
60 גרם קמח
2 ביצים
1 חבילה פודינג וניל
חצי כפית נס קפה
כמה טיפות ליקר קפה
1 כפית אבקת סוכר
1 כפית ריבת תות שדה
כמה טיפות ליקר פירות
חצי כפית קקאו
1 כפית אבקת סוכר
מעט רום
1 כפית אבקת סוכר

בכל יחידה כ–70 קלוריות .

להרתיח מים , מרגרינה , סוכר , סוכר וניל ומלח .
להוסיף קמח ולבחוש בכף עץ בסיר על אש .
להשאיר את התערובת ל-3 דקות .
לערבב ביצים .
לשים את הבצק בתבניות ברצועות לאורך .
לאפות בטמפרטורה של 180 מעלות ל-20 דקות .
לקרר ולחתוך לאורך .

למילוי :
1. לבשל פודינג וניל ולקרר .
להוסיף טעמים מגוונים : נס קפה וכמה טיפות ליקר קפה .
לערבב נס קפה ,אבקת סוכר ומים ולמרוח על העוגיות .
2. לשים שקדים קצוצים ומעט קוניאק ולפזר למעלה אבקת סוכר .
3. לערבב ריבה וליקר . לפזר מלמעלה קקאו ואבקת סוכר .
4. לערבב מעט רום וקקאו ולצפות מלמעלה בתערובת של אבקת סוכר וקקאו..

עוגיות צבעוניות
דייוויד וחברי הקבוצהספר המתכונים של
מתכון של

דייוויד וחברי הקבוצה

187 מתכונים