Share with:


פרווה

אופן הכנה

200 גרם נטורינה רכה
קורט מלח
100 גרם אבקת סוכר
כפית תמצית וניל
2 כפות מים
200 גרם שקדים טחונים
210 גרם קמח
40 גרם קורנפלור
1 כפית אבקת אפיה
🌸אופן ההכנה
עם וו גיטרה מערבבים נטורינה,מלח,אבקת סוכר,תמצית וניל ומים לתערובת אוורירית.
מוסיפים את שאר המרכיבים עד לקבלת גושי בצק.
מעבירים למשטח מקומח ומאחדים את הבצק.
🌸אפיה למשך 15 דקות לערך ללא טורבו165 מעלות
בהצלחה

סהרוני שקדים מושלמים🌸_מתכון של סמדר ואלי וקנין
סמדר ואלי וקניןספר המתכונים של
מתכון של

סמדר ואלי וקנין

40 מתכונים