Share with:


פרווה

אופן הכנה

 

500 גרם סולת
180 גרם קמח
מעט מלח
חצי כפית אבקת אפיה
2 כפות סוכר
30 גרם נטורינה
כוס וחצי מים
מיי ורדים לפי טעמכם

מלית:
400 גרם תמרים מגולענים ( אני טוחן לבד את התמרים)
רבע כוס שמן
כפית קינמון
חצי כפית ציפורן טחון

סירופ :
3 כוסות סוכר
2 כוסו מים
פרוסת תפוז
פרוסת לימון
4 כפות מיי ורדים .בסוף הבישול של הסירופ .

אופן הכנה לבצק:
לערבב את כל היבשים ותבלינים .
להוסיף נטורינה ונוזל בהדרגה עד לבצק רך ונעים .לכסות לרבע שעה .
עכשיו את המלית .לערבב את כל החומרים עד לקבלת ממרח סמיך .
מחלקים את הבצק לשניים פותחים את הבצק עם מעט קמח מורחים על כל הבצק מגלגלים עד החצי .ומגלגלים עוד חצי ..ככה עם חצי השני של הבצק .
חותכים מקשטים כמו בסרטון .
אופים 180 מעלות עד הזהבה .
תובלים בסירופ חם .בהצלחה 🌹

מתכוןמתכון

מקרוד אפוי_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים