Share with:


פרווה

אופן הכנה

מצרכים
4 ביצים
1 כוס סוכר
חצי כוס מיץ תפוז
1 כפית גרדת לימון
¾ כוס שמן
30 גר' אבקת אפייה
30 גר' סוכר וניל
750 גר' קמח
קוקוס לפיזור על העוגיות

לסירופ
2 כוס סוכר
1 כוס מים כף מיץ לימון

אופן הכנת מתכון
שלב 1
לערבב בסיר את תערובת הסירופ ולבשל עד שהתערובת מסמיכה.
שלב 2
לערבב בקערה 4 ביצים וכוס סוכר. להוסיף חצי כוס מיץ תפוז, גרדת לימון, שמן, אבקת אפיה, סוכר וניל וקמח (להוסיף קמח לפי הצורך, צריך שיהיה בצק נעים שאפשר לרדד)
שלב 3
לתת לבצק לנוח כ-60 דקות לרדד לדף בעובי 2 ס"מ לקרוץ עיגולים ומתוך העיגול לקרוץ עוד אחד קטן.
שלב 4
לחמם שמן בסיר עמוק ולטגן את הכעכים
שלב 5
להוציא מהשמן לטבול בסירופ ומיד בקוקוס
שלב 6
ניתן להגיש חם או קר.

מתכוןמתכון

עוגיות יו יו = מתכון מדויק ומנצח_מתכון של שף מיכה כלפה – מאסטר מתכונים
שף מיכה כלפהספר המתכונים של
מתכון של

שף מיכה כלפה

157 מתכונים