Share with:


פרווה

אופן הכנה

נטורינה או מרגרינה מומסת 1
חצי כוס (חד פעמית) שמן
חצי כוס מיץ תפוזים
2 סוכר וניל
1 אבקת אפיה

לערבב הכל, להוסיף קמח בערך חצי קילו עד לקבלת בצק רך ונעים לעבודה
לחלק ל- 4, לקמח משטח עבודה, לרדד
למרוח :
ממרח תמרים
קצת קינמון
אגוזים טחונים

לגלגל לרולדה ולחתוך לא עד הסוף
לאפות על 180 מעלות בערך 20 דקות
להוציא,
לקרר,
לחתוך ולפזר אבקת סוכר

עוגיות תמרים נמסות בפה_יפה דודיאן
יפה דודיאןספר המתכונים של
מתכון של

יפה דודיאן

64 מתכונים