Share with:


צמחוני כשר לפסח פרווה

אופן הכנה

מצרכים
חלבונים 4
סוכר 1/2 כוס
אבקת סוכר 1/2 כוס
קורט מלח
מיץ לימון1/2 כפית
חצי כוס שקדים קצוץ דק דק

ההכנה
מחממים תנור ל-100 מעלות.
מפרידים את החלבונים, ( בזהירות שלא יהיה חלמון ) מקציפים במהירות בנונית ובהדרגה מוסיפים את הסוכר אבקת הסוכר ומיץ לימון והמלח.
ממשיכים להקציף עד שנעשה קצף קשיח כ-6 -8 דקות מחלקים מחצי הכמות של הקצף מוסיפים בעדינות את השקדים ומערבבים הכמות השניה היא נקיה משקדים בטעם הטבעי פשוט מזלפים כמו בתמונה ואת הקצף עם השקדים יכולים עם כפית לשים בתבנית
מזלפים לתוך שק זילוף ומזלפים על תבנית מרופדת בנייר אפיה ל- שעתיים

גיוון
להוסיף צבע מאכל שרוצים

נשיקות בתוספת שקדים
מרינה צ'א'רונובספר המתכונים של
מתכון של

מרינה צ'א'רונוב

77 מתכונים