Share with:


פרווה

אופן הכנה

5 ביצים שלמות
1/2 כוס סוכר
3/4 כוס שמן
1/2 כוס מיץ תפוזים
גרידת לימון
7 כוסות קמח ( כוס זכוכית רגילה עם ידית)
1 א.אפיה

ההכנה:
במיקסר עם וו לישה מערבלים את הביצים כ- 3 דקות מוסיפים את הסוכר ממשיכים לערבל עוד 2 דקות מוסיפים את השמן, מיץ התפוזים וגרידת הלימון אחרי 2 דקות מוסיפים את א. האפיה ואת הקמח
בהדרגה.
הבצק צריך להיות רך אך לא דביק.
לכסות את הבצק ולתת לו לנוח שעה.
לקרם שקדים:
150 גרם שקדים טחונים
2 כפות סוכר
30 גרם מרגרינה
כף מי ורדים
כפית תמצית שקדים
לערבב את הכל יחד.

סירופ:
4 כוסות מים
4 כוסות סוכר
2 כפות מיץ לימון סחוט
לבשל כ- 20 דקות

למלא בצק בשקדים כמו קובה, לעשות כדורים קטנים כי זה תופח.
לטגן בשמן עמוק ושהשמן לא יהיה חם מאוד.
מיד כשמוציאים מטיגון להכניס לסירופ ולהשאיר אותם מעט שיספגו את הסירופ להוציא ולגלגל בקוקוס.
בהצלחה

יו יו ממולא בקרם שקדים
יפה סונינוספר המתכונים של
מתכון של

יפה סונינו

23 מתכונים