Share with:


פרווה

אופן הכנה

כשמשתמשים בחלמונים נשארים החלבונים מכינים
..
להקציף 6 חלבונים עם כוס וחצי סוכר ,
2 סוכר וניל
לקצף חזק ויציב , להוריד מהמיקסר ולהוסיף כוס אבקת סוכר
5 כוסות קוקוס . לערבב היטב ולהכניס לשקית זילוף
לזלף על נייר אפיה ולקשט בסוכריות .
170 מעלות כ20 ד
לציפוי בתחתית :100 גרם שוקולד מריר
כפית שמן ולהמיס במיקרו בפולסים קצרים.
לערבב היטב ולצפות את התחתית. להקפיא ל10 ד.לציבועי מעט צבע מאכל
נשיקוקוס 🙂

מתכוןמתכון

מתכון כתוב + סרטון המחשה להכנת נשיקוקוס 😊טעם של נשיקות וקוקוס_מתכון של ירדנה ג'נאח – מאסטר מתכונים
ירדנה ג'נאחספר המתכונים של
מתכון של

ירדנה ג'נאח

1170 מתכונים