חומרים:⚘roz
2 כוסות סולת
כוס ו-6 כפות קמח
כף מחוקה אבקת אפיה
כף מחוקה שמרים
קורט מלח
כף גדושה סוכר
כוס וחצי מים
אופן ההכנה:⚘roz
לערבב את כל החומרים
לשים בצד 15 דקות
לשים במחבת חם
כף מצקת עד שיוצאים בועות להפוך דקה לצד שני
ולהוציא לצלחת
למילוי:
2 כפות סילאן
כף דבש
כוס פירות יבשים חתוכים
חצי כפית קינמון
חצי כוס אגוזים קצוצים
כפית תמצית וניל
1/4 כוס מים
אופן ההכנה:
לשים את הפירות יבשים
במים חמימים 10 דקות
לסנן בסיר לשים את המים סילאן דבש סוכר וניל קינמון לבשל 10 דקות
להוסיף את הפירות יבשים
את האגוזים לחמם מחבת
לבשל מעט ו2 כפות שומשום להוסיף לתערובת
למלא כל עיגול ולחצות לחצי לטגן מעט ולשפוך מעט דבש מעל⚘roz