מאפינס בננה שמנמנים מקמח כוסמין מלא עם אגוזי מלך ומלא קינמון
קל, מהיר וטעים!
9 מאפינס
מחממים תנור ל- 170 מעלות
מרפדים תבנית שקעים עם עטרות ניר
בקערת הערבוב מועכים ממש טוב 2.5-3 בננות בשלות מאוד (לי היו 2.5 אז יצא מוזר כזה עם הכמות)
מוסיפים:
1/3 כוס סוכר (אפשר גם 1/4 אם הבננות ממש מתוקות)
1 ועוד 1/4 כוסות קמח כוסמין מלא
כפית אבקת אפייה
1/4 כפית סודה לשתיה
כפית קינמון
1/4 כוס אגוזי מלך שבורים גס
1/3 ועוד כף שמן (קנולה/זרעי ענבים/זית/אבוקדו/אגוזי מלך)
1/2 כפית תמצית וניל (לא חובה)
מערבבים עד שהכל אחיד- הימנעו מערבוב יתר
מעבירים לתבנית השקעים
מקשטים בעוד אגוז מלך שלם
לאפייה ל- 20-22 דקות
תבואו לבדוק אחרי 15 לוודא שלא נשרף או אם צריך לסובב את התבנית
מוכן כשקיסם יוצא נקי ממרכז אחד המאפינס