לבצק
ארבע כוסות קמח מנופה
כפית שמרים
חצי כוס סוכר
ביצה אחת
250 גרם מחמאה
כפית מלח
1/4 כוס מים
כפית תמצית וניל
למלית
לטחון גס כוס אגוזים ,חצי כוס פוסטוק ,כוס אגוזי מלך קלוי הכי טעים ביסקוויטים לוטוס שרול לטחון, דק כוס שקדים קלוי ביצה אחת ,גרדת לימון מלימון כוס וחצי צימוקים ,
כוס מים
חצי כוס סוכר
לציפוי
חלמון אחד עם כפית מים מערבב ,הכנת המלית בסיר קטן על הגז נסים כוס מים סוכר להביא לרתיחה להוריד מהאש להוסיף את האגוזים שקדים פוסטוק אגוזי מלך ביסקוויטים לוטוס ,גרדת לימון ,לערבב לקרר טוב להוסיף ביצה כוס וחצי צימוקים ,
אופן הכנה
בקערת המיקסר לשים מחמאה סוכר תמצית וניל מלח לערבב
לקרם , להסיף ביצה לערבב להסיף קמח כפית שמרים ומים ללוש לבצק רך ונעים לעטוף בניילון נצמד לשים במקרר 20 דקות לא צריך להתפיח הבצק לא תופח לחלק את הבצק לארבע לרדד למלוון למרוח מילת בנדות לסגור לרולדה לימרוח חלמון מעל הרולדה לקחת מזלג לעשות צורה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות לבדוק