Share with:


פרווה

אופן הכנה

לבצק
‏ארבע כוסות קמח מנופה
כפית שמרים
חצי כוס סוכר
ביצה אחת
250 גרם מחמאה
‏כפית מלח
1/4 ‏כוס מים
‏כפית תמצית וניל

למלית
‏ ‏לטחון גס כוס אגוזים ,חצי כוס פוסטוק ‏,כוס אגוזי מלך קלוי הכי טעים ‏ביסקוויטים לוטוס ‏שרול לטחון, דק ‏כוס ‏שקדים קלוי‏ ביצה אחת ,‏גרדת לימון מלימון כוס וחצי צימוקים ,
כוס מים
חצי כוס סוכר

לציפוי
‏חלמון אחד ‏עם כפית מים ‏מערבב ,‏הכנת המלית בסיר קטן על הגז נסים כוס מים ‏סוכר ‏להביא לרתיחה להוריד מהאש להוסיף את האגוזים שקדים פוסטוק ‏אגוזי מלך ‏ביסקוויטים ‏ לוטוס ,גרדת לימון ,לערבב לקרר טוב להוסיף ביצה כוס וחצי צימוקים ,

‏אופן הכנה
‏בקערת המיקסר ‏לשים ‏מחמאה ‏סוכר תמצית וניל ‏מלח לערבב
לקרם ,‏ להסיף ביצה לערבב להסיף קמח כפית שמרים ‏ומים ללוש ‏לבצק רך ונעים ‏לעטוף ‏בניילון נצמד ‏לשים במקרר ‏20 דקות ‏ ‏לא צריך ‏להתפיח ‏הבצק לא תופח לחלק את הבצק לארבע לרדד ‏למלוון למרוח ‏מילת בנדות ‏לסגור לרולדה לימרוח חלמון ‏מעל הרולדה ‏לקחת מזלג לעשות צורה לאפות על חום 180 מעלות 30דקות לבדוק

‏פרסבורגר ‏אגוזים ,‏פיסטוק, ‏אגוזי מלך ,‏שקדים , ‏עוגיות לוטוס
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים