Share with:


פרווה

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

3 ביצים למזוג לכוס,
זו תהיה המידה של השמן והמים
את הביצים השמן והמים לערבל בקערה להוסיף קורט מלח, מעט ווניל, גרידת תפוז, אפשר להוסיף כף ערק או ברנדי.
לערבל ולהתחיל להוסיף קמח עם כף א.אפיה.
בערך 4-4.5 כוסות.
לאט לאט עד שייתגבש לכן בצק שיהיה מעט דביק
לעטוף ולשמור בקירור לפחות שעתיים.
לרדד לעובי הרצוי , לקרוץ, לחמם שמן לטגן ולטבול בדבש.
אם לא טובלים בדבש מוסיפים חצי כוס סוכר לבצק.

דבש:
ליטר מים , קילו סוכר , 4 קלמנטינות חתוכות
לבשל טוב על אש קטנה עד שיסמיך.
בערך 20 דקות