1. כוס שמן
1. כוס סוכר
1.5 מים או מיץ תפוזים
2 אפיה (או קמח תופח)
1/2 כוס סומסום
1/2 כוס קוקוס
2 וניל
2 כפות זרעי אניס
900 גר קמח רגיל (אם דביק להוסיף עד לקבלת בצק אחיד)
אופן ההכנה:
ללוש עד לקבלת בצק אחיד , לחלק ל- 5 כדורים , כל כדור לרדד דק על נייר אפיה,
בערך על רוב הדף ,
לחתוך בגלגלת או סכין לריבועים /מלבנים (לא חייב סימטרי)
לאפות בחום של 170 חשוב מאוד על טורבו….זה עושה את המציות קרספיות
זה נשמר היטב