Share with:


פרווה

אופן הכנה

בצק מעולה למגולגלות

2 מרגרינה
2 כפות אבקת סוכר
3 כפות קמח שקדים
3 כפות קונפלור מנופה
2 טיפות מי זהר
1 אבקת אפיה
2 סוכר וניל
2 חלמונים
1/2 כוס מים רותחים
5 כוסות קמח מנופה

מערבבים הכל יחד את הקמח להוסיף בסוף ו בהדרגה עד לקבלת בצק רך ונעים לעטוף בניילון נצמד להכניס למקרר ל20 דקות
לחלק ל6 או 7 כדורים ולרדד בין 2 נייר אפיה מקומח מעט

מילוי
2 קופסאות ממרח תמרים
1 כוס אגוזים טחונים

קינמון
לרדד את הבצק למרוח ממרח תמרים לפזר מעל אגוזים וקינמון לגלגל לרולדה לסמן חיתוכים ולאפות 180 מעלות עד להזהבה להוציא ולפזר מעל אבקת סוכר
מבטיחה לכם שתהנו בצק מעולה עם ריח וטעם משגע

רולדות תמרים ממש מעולות
שרה יוסףספר המתכונים של
מתכון של

שרה יוסף

165 מתכונים