Share with:


פרווה חלבי

אופן הכנה

ראו הוזהרתם 🔥🔥🔥
מתכון של אריה רוזנשטוק.
350 גרם שוקולד מריר
40 גרם חמאה / נטורינה
3 כפות קמח מחיטה מלאה
4 כפות קוואקר
3 ביצים M
חצי כוס סוכר
כפית תמצית וניל
קורט מלח

אופן הכנה :
להמיס שוקולד וחמאה בביין מארי
להקציף את הביצים עם המלח והסוכר עד קצף תפוח .
להוסיף את השוקולד להקציף מעט
להוסיף את שאר החומרים לערבב עד איחוד כל החומרים .
לזלף על תבנית עם נייר אפיה לפזר מעל קוואקר .
לאפות 180 מעלות 15 דקות .
בהצלחה 🌹🌹

להצטרפות לקבוצה שלי לחצו כאן : אוכל של אריה באהבה 🙏🙏🙏💖💖💖
טלפון להזמנות : 054-744-6518

עוגיות שוקולד וקוואקר ממכרות🔥🔥_מתכון של אריה רוזנשטוק – מאסטר מתכונים
שף אריה רוזנשטוקספר המתכונים של
מתכון של

שף אריה רוזנשטוק

259 מתכונים