Share with:


כשר לפסח חלבי

אופן הכנה

לעוגה:
6 ביצים מופרדות
1 כוס סוכר
חצי כוס קוקוס
50 גר'אגוזים קצוצים
50 גר" שוקולד קצוץ מריר

לקרם:
2 שמנת מתוקה
1 כוס חלב
1 פודינג וניל אינסטנט

לקישוט:

אגוזים ושוקולד קצוצים,

אופן ההכנה:
מפרידים את הביצים ומקציפים עם 1 כו סוכר ח,פ, לשתייה קרה,
1 סוכר וניל ומקציפים לקצף יציב
מנמיכים מיקסר ומוסיפים חלמונים ומקציפים עד לאיחוד
מכבים מיקסר ומוסיפים:קוקוס,אגוזים,ושוקולד ומאחגים בתנועות קיפול
מעבירים לתבנית משומנת 26 ואופים בתנור שחומם מראש ל-180מ' עד לאפיה מוחלטת של העודה בערך 40 -45 דקות מצננים חובה
מקציפים את הקרם וחוצים את העוגה לשניים עם סכין חדה או חוט תפירה שמעבירים באמצע העוגה
מורחים צד אחד בקרם ומפזרים מעט שוקולד קצוץ שנשאר בצד ומכבים בשכבה השנייה ומורחים מעל קרם ומסביב לעוגה
מקשטים מעל באגוזים ובפצפוצי השוקולד שנשאר
מכניסים למקרר למספר שעות עד להגשה

עוגת שכבות עם אגוזים קוקוס שוקולד וקרם וניל לפסח
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים