Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

לבשל 1 כוס אורז לבן עם 2 כוסות מים וחצי כפית מלח
כשרותח לכסות.ולבשל על חום נמוך 20 דקות

בווק עם 3 כפות שמן קנולה או חמניות, לטגן 1 כפית גינגר קצוץ ושני שיני שום כתושות
להוסיף
חצי פלפל אדום
2 גזרים
1 בצל
חצי פלפל ירוק חריף
הכול חתוך לרצועות כמו גפרורים

להוסיף 3 כפות רוטב סויה.קורט פלפל שחור. מעט מלח,להקפיץ 2 דקות.

להוסיף האורז הלבן המבושל.ולערבב…. לבשל 4 דקות תוך ערבוב.

במחבת יבשה על הכירים, לקלות 2 כפות בוטנים גרוסים גס כדקה וחצי.להוסיף 2 כפות שומשום.לקלות עוד כשתי דקות תוך כדי ערבוב.

לקצוץ 3 בצלים ירוקים לפרוסות.
להניח האורז בקערת הגשה.לפזר הבצל הירוק , ולבסוף הבוטנים והשומשום.
בתיאבון.

אורז קוריאני
עדנה טפירוספר המתכונים של
מתכון של

עדנה טפירו

49 מתכונים