Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקבב:
500 גר' בשר בקר טחון
1 בצל קצוץ
פיטרוזיליה קצוצה
כפית מלח
חצי כפית פלפל שחור
כפית פפריקה מתוקה
חצי כפית בהרט

לטחינה
כוב טחינה גולמית
100 מ"ל כוס מים
מלח לפי הטעם
שן שום כתושה
רבע כוס מיץ מלימון טרי

ליתר המנה
4 תפוחי אדמה
2 בטטה
מלח
פלפל שחור
שמן זית

אופן ההכנה והרכבת המנה.
1. מרתיחים תפוחי אדמה ובטטות לחצי בישול.
2. מוציאים, פורסים באמצע לרוחב ובעזרת כף מוציאים מעט מ'הבטן' של תפוחי האדמה והבטטות ויוצרים מעין 'סירות'
3. ממלאים בבשר טחון ומכניסים לתנור חם 200 מעלות טורבו חצי שעה מכוסה בנייר כסף ועוד 5-10 דקות ללא כיסוי.
4. מגישים על מצע טחינה

סירות תפוחי אדמה במילוי קבב על מצע טחינה
הילה סמוכה רשתיספר המתכונים של
מתכון של

הילה סמוכה רשתי

198 מתכונים