Share with:


בשרי

אופן הכנה

חבילה קנלוני
חצי קילו בשר טחון-בקר והודו אדום מעורבב
חופן פטרוזליה קצוצה
בצלים קצוצים
3-4שיני שום
2 עגבניות מרוסקות
קופסאות רסק עגבניות של 100 גר' כל אחת

לטגן במחבת בצל אחד קצוץ עד להזהבה,להוסיף את הבשר הטחון ולפורר בעזרת מזלג עד שצבעו הופך אפור,לתבל במלח פלפל שחור כף פפריקה מתוקה חצי כף צ'ילי גרוס חריף כפית מחוקה תבלין ראס אל חנות וחצי כפית בהרט,להוסיף את הפטרוזליה לערבב ולהוסיף קופסא אחת של רסק עגבניות.ולמלות את הקנלוני

להכנת הרוטב:
לטגן בצל קצוץ להזהבה,להוסיף את השום הקצוץ,להוסיף את העגבניות מרוסקות וקופסא קטנה של רסק וכף סוכר,לתבל בפפריקה מלח צ'ילי גרוס חריף פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום להוסיף מים בערך כוס-אם מעט סמיך להוסיף עוד מעט מים.לטעום-ואם צריך לתקן טעמים.

בתבנית פיירקס יש ליצוק מעט מהרוטב בתחתית ולהניח מעל את הקנלוני הממולאים בשורה לא אחד על השני שלא ידבקו.ליצוק מעל את הרוטב
לכסות ברדיד אלומניום ולהכניס לתנור על חום 180 כ-45 דקות

הצעה:כשמוכן ליצוק מעל טחינה גולמית ולהכניס לתנור ל-5 דקות,לפזר פטרוזלייה טרייה קצוצה ולהגיש

קנלוני ממולא בבשר
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים