Share with:


בשרי

אופן הכנה

הכנה :
מטגנים בצל גדול חתוך לרצועות עד שמזהיב אליו מוסיפים חתיכות כבד עוף שהוכשר מבעוד מועד
מטבלים במלח פלפל שחור גרוס חצי כפית כורכום כפית כמון וכפית תבלין לשווארמה
מערבבים מדי פעם עד שמוכן ומצננים.

לוקחים בצק עלים מרודד לפי הגודל שרוצים,שמים במרכז את המילוי של הכבד
וחותכים עם סכין פסים בקצוות עד המילוי משני הצדדים ומעבירים את הרצועות כל פעם מצד בצורת איקס

שמים בתבנית מורחים בביצה מפזרים שומשום וקצח אופים בחום 180 עד שמשחים

לרוטב:
מטגנים בצל קצוץ מוסיפים פטריות חתוכות מתבלים במעט מלח ופלפל שחור
מוסיפים שקית תיבול צלי של אוסם מעורבבת בכוס מים שופכים על הבצל ופטריות

מבשלים על אש נמוכה עד שמסמיך

מאפה בצק עלים במילוי כבד קצוץ
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים