Share with:


פרווה

אופן הכנה

כעכ רך גם לאחר מספר ימים…נהוג להכין בעיקר בחורף…תכינו את התה !!

חומרים: כוס אוניברסלית

כמות : 55 בערך.

1 ק"ג קמח
1 כוס סוכר(אפשר פחות)
1.4 כוסות שמן (כוס ורבע)
2 ביצים L
3 כפות חאוויג' לאפיה
חצי כפית מלח
1 כוס + 3/4 ..מים פושרים
2 כפות שמרים יבשים
(אני ממליצה ללוש בידיים)

אופן ההכנה:
רצוי להמיס את השמרים בחלק מהמים…לערבב היטב..
לתוך קערה ליצור גומה… לשים את כל החומרים יחד…ללוש היטב עד לקבלת בצק הומוגני ולא דביק….להוסיף מים לפי הצורך.
לכסות ולהתפיח כשעה.
לאחר התפחה…להכין כדורים , ליצור כעכ…להניח בתבנית אפיה ולהתפיח שוב כרבע שעה.

לאפות בחום רגיל 180 עד להזהבה.(כרבע שעה)
*** שימו לב !! החוויג'…זה תבלין מיוחד לאפיה. …להשיג בחנוית מתמחות..בעיקר בשווקים.
**** אין צורך למרוח ביצה
בהצלחה !!🥯

כעכ עיראקי….מתכון משופר-רך גם לאחר מספר ימים🥯🥯☕_מתכון של תהילה גיל – מאסטר מתכונים
תהילה גילספר המתכונים של
מתכון של

תהילה גיל

220 מתכונים