Share with:


פרווה

אופן הכנה

לשטוף היטה את העלים לחתוך קצוץ גס ולהרתיח במים על הגז,

לסנן היטב ולטחון את העלים במגימיקס לאחר הטחינה

לשים הסיר נקי שמן דיי כמות יפה ולהכניס את העלים שטחנו

כל הזמן לערבב עד שנעשה צבע ממד ירוק כהה כהה שלמעשה נהפך לשחור

אם צריך להוסיף שמן אז להוסיף עד לקבלת מעין משחה שחורה

לאחר שמתקרר להכניס לקופסה למקרר וכשרוצים לבדל לוקחים כמה כפות טובות

לא לדאוג הפקיילה יכולה להשאר במקרר אפילו כמה חודשים טובים

פקיילה
לאה נטףספר המתכונים של
מתכון של

לאה נטף

92 מתכונים