Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

3 כפות שמן
4 בצלים חתוכים לקוביות קטנות
4 שיני שום חתוכים לפרוסות
2 כפות סילאן
1 כף כמון
1 כף כורכום
1 כף פפריקה מתוקה
250 גרם חומוס שהושרה 12 שעות
250 גרם שעועית לבנה שהושרה 12 שעות
250 גרם שעועית אדומה שהושרה 12 שעות
4 תפו"א חתוכים לחתיכות גסות
3 בטטות חתוך לשניים
3 ביצים קשות

הכנה
מטגנים את הבצל עד להזהבה .
מוסיפים את השום וסילאן מערבבים .
מוסיפים את כל התבלינים את החומום שני סוגי שעועית מים .
תפו"א ובטטה מבשלים כשעה על אש נמוכה .
לבסוף מניחים בסיר את הביצים הקשות ושמים על הפלטה כל הלילה ויש לכם חמין מושלם ופרווה.

חמין צמחוני_מתכון של זקלין פדלון – מאסטר מתכונים
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים