Share with:


בשרי

אופן הכנה

החמין של מירי עם גרונות הודו בטטה תפוחי אדמה בצלים ראש שום סילן דבש שועית לבנה חיטה תמרים על כל זה יש להוסיף שמן זית חיצי כפית כמון 3 פפריקה מתוקה חצי כפית פלפל שחור 3 כפות מרק עוף 2 כפיות מלח גס לטגן 15 דקות ולאחר מיכן להוסיף מיים רתוכים עד גובה התכולה ולהשאיר על הגז חצי שעה על אש גבוהה והיידה לפלטה עד. בוקר ושיהיה לכם שבת שלום וטאבון . מהמטבח של מירי ב – ❤️

הקבוצה של אדי ומירי גבאי – המטבח של מירי



קישור לקבוצה ☝️☝️☝️☝️☝️☝️☝️

חמין
המטבח של מיריספר המתכונים של
מתכון של

המטבח של מירי

21 מתכונים