Share with:


בשרי

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(בשרי)

מצרכים:

5 תפוחי אדמה
1 1/2 כוסות קמח
1 ביצה
מלח לפי הטעם

*
לרוטב;

1 בצל קצוץ
1 שן שום קצוצה
1 כף שמן
250 גרם בשר טחון
1 עגבניה קלופה וקצוצה
1 כף פפריקה מתוקה
1/2 כפית פלפל שחור
1/4 כפית אגוז מוסקט
מלח לפי הטעם
1 כוס מים
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

ההכנה:

לקלף את תפוחי האדמה להכניס לשקית , ולבשל אותם במקרוגל כ 15 דקות או עד שיתבשלו..
לצנן את תפוחי האדמה ולגרר בפומפיה גסה, להוסיף מלח, ביצה לערבב ולהוסיף קמח בהדרגה תוך כדי ערבוב..כשהעיסה אחידה להכניס למקרר למשך שעה לפחות.
ליצור כדורים קטנים.
לשים על האש סיר עם מים, קורט מלח וכף שמן ולהביא לרתיחה..
להכניס לסיר את הניוקי כשהמים רותחים ולבשל עד שהניוקי צף על פני המים.
***
הכנת הרוטב:
במחבת עם שמן לטגן את הבצל , שום, בשר טחון..עגבניה ורסק עגבניות..לתבל ולהוסיף מים ולבשל על להבה נמוכה למשך כ-30 דקות.
להוסיף את הפטרוזיליה הקצוצה.

לסנן את הניוקי ולערבב עם רוטב בולונז ולהגיש חם..

תהנו…

כל הזכויות שמורות C