Share with:


בשרי

אופן הכנה

6 פטריות פורטבלו שטופות ונקיות-ללא "הרגל"
200 גר' בשר בקר טחון
בצק עלים

להכנת מילוי הבשר:
במחבת לטגן בצל קצוץ כשמזהיב להוסיף את הבשר ולפורר במזלג עד שצבעו הופך לאפור להוסיף 2 שיני שום קצוצות לערבב להוסיף פטרוזליה קצוצה לערבב ולהוסיף תבלינים:מלח פלפל שחור לפי טעמכם כפית כמון חצי כפית ראס אל חנות לערבב הכל ולהסיר מהאש ולמלות את הפטריות ולהדק היטב

על משטח השיש לחתוך ריבועים מבצק עלים לחתוך חתכים קטנים עם סכין לעטוף את הפטריות
להניח בתבנית על גבי נייר אפייה להבריש עם ביצה טרופה ולקישוט לפזר שומשום וקצח
לאפות בחום 180 עד להזהבה כ-חצי שעה

להכנת הרוטב:
לטגן בצל קטן קצוץ עד להזהבה להוסיף חצי קופסא של פטריות חתוכות ואת "הרגליים" של הפטריות שהסרנו מההתחלה ולטגן עם הבצל להוסיף מלח ופלפל שחור גרוס

למהול שקית אבקת רוטב פטריות בשקית של אוסם או קנור עם כוס מים קרים לערבב ולשפוך לבצל והפטריות לערבב על להבה נמוכה עד להסמכה

בהצלחה

פטריות פורטבלו ממולאות בשר ועטופות בבצק עלים
חופית אלמקייסספר המתכונים של
מתכון של

חופית אלמקייס

122 מתכונים