Share with:


טבעוני ללא גלוטן

אופן הכנה

משרים במים חמים למשך שעה כ-3/4 כוס אגוזי קשיו טבעים
4 בצלים גדולים, חצויים ל-4 פרוסות
8 קישואים בגודל בינוני – מגרדים מעט את הקליפה החיצונית, שוטפים וחוצים את הקישואים לאורכם במרכז
ראש שום נקי (לא חייבים לקלף, יוצא בקלות לאחר האפייה)
מניחים על נייר אפייה משומן מעט עם תרסיס שמן – את כל הירקות
*אופים בגריל התנור את כל הירקות *וכשהירקות מקבלים גוון חום הופכים אותם (אין צורך להוסיף תרסיס שמן.* מצננים.
סוחטים את הקישואים – מניחים במעבד מזון –
קישואים
בצל
שיני שום (כמה שאוהבים) – השום האפוי מאוד עדין.
אגוזי הקשיו וטוחנים הכל יחד למירקם קרמי חלק.
מוסיפים:
1/2 כפית פלפל שחור גרוס
כפית מלח הימלאייה/אחר
מעט פפריקה חריפה
מעט כוסברה יבשה
מעט טחינה גולמית כ-1/2 כוס

מערבבים, טועמים ומשפרים תיבול

ממרח קישואים עם קשיו וטחינה טבעוני ללא גלוטן_גילה כהן-אבני
גילה כהן-אבניספר המתכונים של
מתכון של

גילה כהן-אבני

146 מתכונים