Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

להשרות חומוס בקערה מלאה מים לילה למחרת להוציא מהמים לשטוף בזרם מים להניח בסיר למלא מים עדיף מים מזוקקים / מסוננים . לבשל לפחות שעה וחצי שעתיים עד שזה ממש רך לגמרי אפשר יותר אני מבשלת קילו שלם ומחלקת בקופסאות של 1/2 ליטר עם מי הבישול ומקפיאה וכל פעם מוציאה ומכינה חומוס טרי אז ככה למדוד על כוס חומוס ללא נוזלים .1/2 כוס טחינה שן או 2 שום מעט לימון סחוט /אפשר מלח לימון . ומלח להכניס למעבד מזון ולהוסיף מהמי בישול שהוא חם לאט עם המים עד שמגיעים למרקם הרצוי

בהצלחה לאה בוארון

חומוס ביתי_מתכון של לאה בוארון
לאה בוארוןספר המתכונים של
מתכון של

לאה בוארון

50 מתכונים