Share with:


בשרי

אופן הכנה

💕💕💕💕
בצק פילו שהופשר כל הלילה במקרר

מילוי לפסטיה :
לוקחת 4 פרגיות או עוף שלם
מרתיחה במים כחצי שעה.
מקררת וקוצצת את העוף
קוצצת בצל גדול
מטגנת בשמן
מוסיפה :
100 גרם שקדים קצוצים
100 גרם אגוזים קצוצים
100 גרם צימוקים
( אפשר מעט פירות יבשים מה שאוהבים)
3 כפות סוכר( אפשר 4)
3 כפות קינמון (אני אוהבת)
קוצצת את הפרגיות בפנים
מערבבת היטב .
מחכה שיתקרר טוב
לוקחת עלי פילו מורחת מעט שמן על כל עלה
חוצה וממלא.
אופה ב- 180 מעלות עד הזהבה
מפזרת למעלה אבקת סוכר וקינמון
אני מגישה בחג עם ריבת עגבניות שרי

פסטיה מתוקה לחג 💕_מתכון של אילנה בוכריס – מאסטר מתכונים
אילנה בוכריסספר המתכונים של
מתכון של

אילנה בוכריס

297 מתכונים