Share with:


צמחוני טבעוני פרווה

אופן הכנה

השף קובי מזרחי, מומחה בצלייה על האש, בשיתוף קיבוץ נירים המגדל בטטות טעימות, מגישים מתכון מקסים וטעים לל"ג בעומר.

רכיבים:
1 בטטה גדולה וקלופה

תיבול:
2 שיני שום שלמות
טימין טרי
רוטב צ'ילי מתוק או חריף מה שאוהבים
שמן זית

אביזרים:
נייר אפייה
נייר אלומיניום
קערה
מנגל או גריל

ההכנה:
1. חותכים את הבטטה הקלופה לקוביות של 2 על 2 ס"מ, מעבירים לקערה ומתבלים בשיני שום שלמות, טימין טרי, שמן זית ורוטב הצ'ילי.
מערבבים טוב הכל ביחד.

2. מניחים על נייר אפיה, אורזים ואוטמים היטב ביריעת נייר אלומיניום. ומניחים בזהירות על הגריל או מנגל.

3. הופכים מצד לצד ואחרי כ-20 דקות, תלוי ברמת החום של המנגל/גריל, מורידים ומגישים בטטה מקורמלת, טעימה להפליא.

זאת תוספת נהדרת המהווה תחליף רב טעם לתפוח האדמה המסורתי. בתאבון…..

בטטה מקורמלת במנגל או בגריל
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים