Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

חומרים ואופן הכנה.
2 כוסות טחינה גולמית
1 כוס מיץ סלק אדום בתוספת חצי ראש סלק, טחון במוט בלנדר
מיץ לימון סחוט (1 לימון גדול)
מלח לפי הטעם.
לערבב היטב את כל החומרים עד פיזור והסמכה אחידה של כל החומרים למידה הרצויה.

הצעת הגשה:
שמן זית
לעיטור ניתן להוסיף
עלי פטרוזילה קצוצים
"עלי" ראש סלק אדום פרוסים דק מאוד
ועוד.

טחינה אביבית חגיגית וצבעונית_מתכון  של מרים ששי – מאסטר מתכונים
מרים ששיספר המתכונים של
מתכון של

מרים ששי

44 מתכונים