רביולי מבשלים לפי ההוראות של היצרן
רוטב אלפרדו
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 מיכל שמנת לבישול
0.5 כוס חלב
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
1 קורט אגוז מוסקט
0.3 כוס פטרוזיליה קצוצה
מאדים חמאה עם פטריות ובצל עד להשחמה,
מוסיפים את החלב והשמנת ומבשלים עד לצמצום לחצי הכמות
מתבלים ומבשלים עד להסמכה
לקרם בטטות
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
1 בצל קטן קצוץ
1.5 כוס חלב
1 מיכל שמנת להקצפה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
כף חמאה לטיגון
מאדים בצל עם חמאה , מוסיפים את החלב וקוביות הבטטה , מבשלים על אש בינונית עד שהבטטות מבושלות, מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים עד לצמצום בחצי והסמכה
טוחנים עם בלנדר מוט לקרם חלק
הגשה:
מורחים שכבה ראשונה של אלפרדו על הצלחת
מסדרים במרכז הצלחת את קרם הבטטות ומעל זה את הרביולי
מעטרים במעט שומשום שחור
מגישים מיד