Share with:


חלבי

אופן הכנה

רביולי מבשלים לפי ההוראות של היצרן

רוטב אלפרדו
50 גרם חמאה
1 בצל קצוץ דק
1 סלסלת פטריות שמפיניון
1 מיכל שמנת לבישול
0.5 כוס חלב
1 כפית מלח
0.5 כפית פלפל שחור
1 קורט אגוז מוסקט
0.3 כוס פטרוזיליה קצוצה

מאדים חמאה עם פטריות ובצל עד להשחמה,
מוסיפים את החלב והשמנת ומבשלים עד לצמצום לחצי הכמות
מתבלים ומבשלים עד להסמכה

לקרם בטטות
1 בטטה גדולה חתוכה לקוביות
1 בצל קטן קצוץ
1.5 כוס חלב
1 מיכל שמנת להקצפה
מלח
פלפל
אגוז מוסקט
כף חמאה לטיגון

מאדים בצל עם חמאה , מוסיפים את החלב וקוביות הבטטה , מבשלים על אש בינונית עד שהבטטות מבושלות, מוסיפים את השמנת והתבלינים ומבשלים עד לצמצום בחצי והסמכה
טוחנים עם בלנדר מוט לקרם חלק

הגשה:
מורחים שכבה ראשונה של אלפרדו על הצלחת
מסדרים במרכז הצלחת את קרם הבטטות ומעל זה את הרביולי
מעטרים במעט שומשום שחור
מגישים מיד

רביולי בטטה על קרם בטטה ורוטב אלפרדו
דוד מרציאנוספר המתכונים של
מתכון של

דוד מרציאנו

33 מתכונים