Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

מתאים ל 4-5 סועדים
מתכון מקורי של "המטבח של עמית"
לדג:
דג מוסר חתוך ל2 פילטים (יוצא כקילו נטו)
רבע כוס שמן זית
25 גרם חמאה
6 שיני שום פרוסות
חצי פלפל חריף פרוס
עלי זעתר טריים מ6 גבעולים
6 עלי בזיליקום טרי קרועים
חצי כפית גרידת לימון
מיץ חצי לימון
מלח
פלפל שחור גרוס
הפילה של המוסר גדול ורצוי לחתוך אותו ל3-4 מנות.
במחבת כבדה ,לחמם חמאה ושמן זית להוסיף פלפל חריף ולטגן חצי דקה, להוסיף את הפילה עם הצד של העור כלפי מטה, וללחוץ עליו מעט כדי שלא יתקפל.
להוסיף את השום,זעתר,בזיליקום מלח ופלפל וגרידת לימון.
לטגן את הפילה כ 3 דקות על הצד של העור ולהפוך לצד השני לעוד כ 3 דקות.
להוריד מהאש ולסחוט חצי לימון לתוך המחבת .ולנער מעט את המחבת כדי לאחד את הרוטב.
לפסטה:
250 גרם (חצי חבילה) ספגטיני (הספגטי הדקיק) מבושל לפי הוראות היצרן ומסונן.
רבע כוס שמן זית
6 שיני שום פרוסות
6 עלי בזיליקום טרי
10-15 עגבניות שרי חצויות
10 זיתים מגולענים פרוסים
חצי פלפל חריף פרוס
מלח
פלפל גרוס
במחבת גדולה לחמם שמן זית ושום , לטגן דקה ולהוסיף את העגבניות הזיתים וכל יתר המרכיבים ולערבב, למשך 3 דקות נוספות.
לא להוסיף הרבה מלח כי הזיתים מלוחים מאוד.
להוסיף את הפסטה המבושלת ולערבב היטב. להוריד מהאש ולהגיש עם פילה הדג .
בתאבון

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב