Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בקרו בדף שלי _ המטבח של יפה רייפלר – מתכונים

המתכון של יפה רייפלר
(פרווה)

מצרכים:

1 1/2 כוסות אורז לסושי
2 כוסות מים קרים
1/4 כוס חומץ אורז
1 כף רוטב מירין
1 כף סוכר
1/2 כפית מלח
אצות ים נורי

לציפוי:

1 כפית קמח
1 כפית קורנפלור
1/4 כוס מים קרים
1 ביצה טרופה
לערבב היטב לבלילה אחידה
*
פרורי פאנקו או פרורי לחם

שמן לטיגון

ירקות חתוכים בצורת גפרורים
בטטה מבושלת, גזר, מלפפון, גמבה אדומה,
אבוקדו, בצל ירוק, עירית, זוקיני מוקפץ וכו'

150 גרם סלמון טרי חתוך לרצועות דקות

אופן ההכנה:

בסיר עם המים הקרים להוסיף את האורז, חומץ אורז, סוכר ומלח. ולהביא לרתיחה, להנמיך להבה ולבשל למשך 20 דקות.
לכבות את האש ולהשאיר את האורז להתקרר כשהסיר מכוסה למשך 20 דקות.

הכנת הרולים :

להניח מחצלת סושי על קרש חיתוך
להניח אצה ולשטח מעל שיכבת אורז
בעובי 1/2 ס"מ, עם ידיים רטובות להדק
את האורז ולהפוך את האצה כשהאורז כלפי מטה ..
מעל האצה נניח ירקות ולגלגל תוך כדי להדק את המחצלת עד שנקבל רול ..

למרוח את הרול בציפוי הביצה ולגלגל מעל פרורי פאנקו..
לטגן במחבת עם שמן חם להשחים מסביב
להוציא מטיגון ולהניח על קרש.. לקרר מעט ולחתוך פרוסות סושי..

להגיש .
לבחירה…
עם רוטב טאריקי, סויה, צ'ילי מתוק, צ'ילי חריף, ספייסי וג'ינג'ר כבוש

כל הזכויות שמורות C