Share with:


צמחוני

אופן הכנה

בעלי ואני אוהבים מאוד לאכול דגים, את כל הסוגים ובכל צורות ההכנה…
אבל קציצות תמיד נמנעתי להכין.. או שייצא יבש מידי או שייצא דחוס מידי… אבל עזרתי אומץ והבנתי שהשד בכלל לא נורא
וגם הלך ממש קל ויצא מושלם!!
אז ממני מאהבה אליכם
אל תפחדו !! פשוט תנסו 👌

מתכון
לקציצות:
1 קילו מוסר ים (מפולט ללא עור)
1 צרור כוסברה (פטרוזיליה למי שמעדיף)
1 בצל
4 שיני שום
1 גרידה מלימון שלם
1 פלפל חריף (אפשר גם חצי למי שלא אוהב חריף)
פלפל שחור
מלח
לטחון במעבד מזון בפולסים קצרים עד שמגיעים למסה אחידה אבל לא טחונה לגמרי
לרוטב:
מעט שמן לטיגון
1 בצל חתוך קטן
4 שיני שום קצוצות
חבילת תרד טרי חתוך גס
1 לימון סחוט טרי
כוס מים רותחים
מלח
פלפל
חצי כפית כורכום
צ'ילי חריף גרוס
מעט טימין יבש
50 גרם חמאה חתוכה לקוביות
לאדות בצל, שום ותרד
להוסיף מים ,ולתבל.
לקבב קציצות ולהניח ברוטב.
לאחר 5 דקות להוסיף מיץ לימון וקוביות חמאה
להזיז את הסיר בעדינות בתנועה מעגלית עד שנוצרת אימוסליה והחמאה נמסה
* אורז תוספת מושלמת.
בתיאבון 🤗🤗

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב