Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים הדרושים
250 גרם בשר עוף טחון
2 בצלים קצוצים דק
2 כפות שום כתוש
1 עגבנייה מגורדת
3 פרוסות לחם יבש רטובים ,סחוטים ומגורדים
1 כפית אגוז מוסקט
1 כף פפריקה
1 כף כורכום
1 כף קינמון
1/2 כפית פלפל שחור
מלח לפי הטעם
1/2 כוס פירורי לחם
1 ביצה
5 תפו"א

אופן ההכנה
1) מערבבים את כל החומרים ואם זה רטוב מדי אפשר תמיד להוסיף פירורי לחם או קמח מצה

2) חותכים את התפו"א
לפרוסות ועושים פתח עם הסכין כמו בתמונה

3)ממלאים אותם ומגלגלים בקמח , טובלים בביצה טרופה עם כף רק עגבניות , מטגנים בשמן חצי עמוק ושמים על נייר סופג ומבשלים בסלסה

Jacqueline fadelon

קציצות מפרום
זקלין פדלוןספר המתכונים של
מתכון של

זקלין פדלון

519 מתכונים