Share with:


צמחוני

אופן הכנה

קציצות לחם עם קישוא, גזר ופטרוזיליה אווריריות וטעימות

מרכיבים לכ-22 קציצות:
500 גרם לחם פרוס או אחיד
1 קישוא מגורד דק
1 גזר מקולף ומגורד דק
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה דק
4 ביצים
2 כפות קמח לבן
1 שקית אבקת אפייה
1 כף סוכר
מלח ופלפל שחור לפי הטעם
1/2 כפית פפריקה מתוקה
אביזרים:
מחבת
שמן קנולה – לטיגון
צלחת עם נייר סופג
2 מזלגות – שאיתן הופכים את הקציצות במחבת

ההכנה:
1. מסירים את המסגרת מסביב לפרוסות הלחם, טובלים במים וסוחטים טוב.

2. מעבירים לקערה את הלחם הסחוט ואת כל שאר מרכיבי הקציצות.
מערבבים טוב עד שמתקבלת תערובת אחידה ויפה.

4. מחממים במחבת שמן בגובה 1 ס"מ.
מרטיבים קלות את הידיים ויוצרים מהתערובת קציצות בגודל כדור פינג פונג, ומניחים בזהירות במחבת החמה.
מידי פעם מרטיבים שוב את הידיים לפני יצירת עוד קציצות.

5. מטגנים את הקציצות כמה דקות על כל צד עד שהן מזהיבות יפה ומתייצבות.

6. מניחים את הקציצות המוכנות בצלחת עם נייר סופג, משאירים שיתקררו טוב וככה הן ייתיצבו יותר.

קציצות לחם עם קישוא, גזר ופטרוזיליה אווריריות וטעימות
בקי אוסגיספר המתכונים של
מתכון של

בקי אוסגי

132 מתכונים