Share with:


צמחוני פרווה

אופן הכנה

בצק –
3 כוסות גרישה לשים מים חמים לעשרים דקות .
1 כוס קמח
1 כוס סולת
כף מלח
כפית כורכום
2 כפות שמן רגיל
מעט מים עם הבצק זקוק .
לערבב עד שהבצק יהיה אחיד הומוגני .

3 בצלים קצוצים מטוגנים בשמן
1 קילו בשר טחון
להוסיף חופן גדול של פטרוזיליה קצוצה
כף בהרת או מעט יותר
כפית קנמון
כף פלפל שחור
כפית כורכום
מעט כמון
מלח לפי טעם
ומי שאוהב צנוברים צימוקים מוזמן לשים ..
לטגן ולקרר ולסנן .

לקחת חופן של הבצק לשטח ביד לשים כף גדולה של בשר המטוגן לסגור את הבצק לשטח ולטבול הזולת להדק מכל הצדדים .

לשים סיר עם מים להרתיח עם כף כורכום ולהניח את הקוביות בזהירות כ12 דקות .לסנן .
מי שאוהבת יכולה לטגן .להגיש עם אורז .

בתאבון .

מתכוןמתכון

קובה ברל_מתכון של אורנה זוארי
אורנה זואריספר המתכונים של
מתכון של

אורנה זוארי

66 מתכונים