Share with:


בשרי

אופן הכנה

בשר טחון
1 בצל מטוגן קצוץ
חצי כוס קמח מצה
בצל מגורד
ירק קצוץ מה שאוהבים
1 ביצה
לתבל
מלח פלפל רבע כפית ראס דלחנות או בהרט ענין של טעם
כפית כמון
רבע כפית כרכום
רבע כוס מי סודה מבקבוק
2 כפות שמן
לערבב וללוש היטב

חרשוף לנקות ולקלף ווחתוך לרצועות ולבשל עד רכות …לקרר לגמרי לשים במסננת ..
לעטוף את הגיבעול בבשר הטחון להשאיר חתיכה למעלה לסדר את שאר החרשוף בסיר מעל לסדר את הקבובונים לקחת כלי לשים מלח פלפל שחור גרוס כף כרכום רבע כפית פפריקה כף מרק עוף 2 כוסות מים רותחים 5 כפות שמן לערבב היטב לשפוך מעל הסיר ולבשל לפרוח חצי לימון מעל עד גמר הנוזלים בהצלחה אורה …אותו דבר אפשר להכין מגבעולי סלק מגבעולי כרפס אני חסכתי טיגון אפשרי לטגן לפני את הקבבונים ולשים מעל החרשוף הנותר…

קבבוני חרשוף
אורה ארגובספר המתכונים של
מתכון של

אורה ארגוב

207 מתכונים