Share with:


בשרי

אופן הכנה

מצרכים למעטפת תפו"א:

4 תפו"א בינוני מבושלים ומעוכים לפירה
1 ביצה L
2 כפות קמח
2 כפות קמח חומוס
2 כפות סולת
1 כף אבקת מרק בצל
מעט מלח,פלפל שחור
1/2כפית כורכום

למילוי הבשר:

300 ג"ר בשר מבושל הייטב(מ"ס 5,6,2)
עלי דפנה
פלפל אנגלי
גרגירים שלמים ששל פלפל שחור
2 בצלים גדולים (1נחתוך לרבעים והשני קצוץ דק)
כף מלח
2 כפיות פפריקה
1 כף שמן

אופן ההכנה:

1 להרטיח את הבשר עם כפית אחת פפריקה ושאר התבלינים ובצל אחד חתוך לרבעים או בסיר לחץ 40 ד"ק או בסיר רגיל כשעה וחצי שעתיים עד לריכוך הבשר
2 נערבב את כל התפו"א המעוך עם שאר המרכיבים ונשים במקרר לחצי שעה
3 נחתוך את הבשר לקוביות קטנות
נניח בצד
4 נשים במחבט 2 כפות שמן נטגן את הבצל השני קצוץ דק עד להזהבה נוסיף את הבשר וכפית פפריקה ומעט מלח ונערבב הייטב
5 נכבה את הגז ונוסיף חצי כפית אגוז מוסקט ונצנן מעט
6 בינתיים נכין בקערית אחת ביצה טרופה
ובקערית שניה מים
5 נשים במחבת כוס שמן שיתחמם
ניטבול את הידיים במים ניקח מעט מהפירה נשטח כמו קובה נשים מילוי ניסגור הייטב נגלגל נשטח מעט
נטבול את האצבעות בביצה הטרופה ונימרח את כל הקובה ביבצה(בשום אופן לא לטבול את הקובה בביצה אנחנו לא רוצים חביתה) ונטגן עד להזהבה יפה משני הצדדים
בהצלחה רוחמה כהן…💐💐💐

קובה פטטה (תפו"א) משודרג_רוחמה כהן
רוחמה כהן כהןספר המתכונים של
מתכון של

רוחמה כהן כהן

156 מתכונים