Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות:
חצי קילו בשר טחון (אפשר עוף טחון)
1 בצל מגורד או טחון במעבד מזון
חצי צרור כוסברה או פטרוזיליה קצוצות דק דק
2 שיני שום כתושות
חצי כפית מלח
רבע כפית פלפל שחור
רבע כפית פפריקה
רבע כפית כמון
כוס אורז לא מבושל
ללוש היטב עד לקבלת מסה יציבה ,אפשר לטעום ולתקן טעמים.

לרוטב:
לטגן בסיר גדול ורחב מאוד (סוטאז')
מעט שמן לטיגון
1 בצל קצוץ ו2 גבעולי סלרי קצוצים
להוסיף 4 עגבניות מרוסקות במעבד מזון .
לתבל במלח
חצי כפית פלפל
חצי כפית כורכום
רבע כפית כמון
מעט טימין
להוסיף מים עד חצי גובה הסיר ולהביא לרתיחה.
לגלגל קציצות ולהניח בתוך הרוטב,לדאוג שחצי קציצה בתוך הרוטב וחצי מחוצה לו
מהרגע הזה אין לערבב את הקציצות בסיר.
לבשל על אש קטנה-בינונית כ¾ שעה
אין צורך להכין גם תוספת כי התוספת כבר בתוך הקציצה
בתאבון🥰

המטבח של עמית  > אוכל ביתי טרי וטעים
צרו קשר עוד היום 0542502009 נווה שרת,תל אביב