Share with:


בשרי

אופן הכנה

לקציצות..
חצי קילו בשר טחון.
לגרד תפוח אדמה..
לגרד בצל.
עלי פטרוזיליה או כוסברה קצוצים.
מלח.
פלפל שחור.
מרק עוף .
בהרט.
פירורי לחם.
2 כפות שמן לערבב..
חבילה תחתיות ארטישוק..

לטיגון..
ביצה עם כף רסק.
קמח..

לרוטב..
בצל קצוץ..
3 שיני שום קצוצות
4 עגבניות מגורדות.
רסק עגבניות קטן..

מלח.
פלפל שחור.
אבקת מרק עוף.
פפריקה אדומה..
תפוחי אדמה.
אפונה..

אופן ההכנה
לערבב את מרכיבי הקציצות לשים במקרר לחצי שעה…
את תחתיות הארטישוק להפשיר לשים בקערה עם לימון ומים לחצי שעה לסנן…
לעשות קציצות למלא את התחתיות..
לטבול בקמח וביצה ולטגן…

לרוטב..
להזהיב בצל קצוץ במעט שמן…
להוסיף את השום ולערבב…
להוסיף עגבניות ורסק ותבלינים..
לכסות במים לבשל רבע שעה…
להוסיף תפוחי אדמה ואפונה ואת התחתיות עם חסר מים להוסיף..
לבשל 40 דקות על להבה נמוכה..
או עד להתרככות

ארטישוק ממולא בשר עם תפוחי אדמה ואפונה
נאוה מלכהספר המתכונים של
מתכון של

נאוה מלכה

127 מתכונים