Share with:


צמחוני

אופן הכנה

המטבח של תכלת – סדנאות לעוגות מרוקאיות,בישול ואפיה… טלפון : 0505878487

לקציצה:
קילו דג רצוי סול
לנקז ממנו את כל הנוזלים מאוד חשוב לנגב ולייבש.
לטחון בנפרד!!
בקערה להוסיף : פלפל לבן, כף רסק עגבניות ,כף פפריקה מתוקה , כף שטוחה מלח, 4-5 שיני שום קצוצים, כף כמון, מעט פלפלת חריפה, רבע כוס מיץ לימון, רבע כוס שמן, 3 כפות קמח מצה, צרור קוסברה .
לעבד הכל ביחד ללוש הייטב
להכניס למקרר עד שהסיר מוכן לקבל אותן.

בסיר רחב:
לטחון 6-7 עגבניות רכות, להוסיף ראש של שום קצוץ גס, כפית כורכום כפית כמון רבע כוס שמן 2 כפות פפריקה מתוקה מעט פלפל לבן מלח וכף סוכר
להניח תפוחי אדמה פרוס לערבב הכל טוב ולבשל על אש קטנה,
להוסיף מעט לימון ורק כשהפתולי אדמה התרכחו מוסיפים את הקציצות
מבשלים עד שהכל מסמיך