Share with:


בשרי

אופן הכנה

12 תפוחי אדמה
‏למלית
1/2 ‏קילו בשר טחון
‏צרור פטרוזיליה בצל גדול ראש של שום
‏תבלינים כורכום פלפל שחור מלח אבקת עוף כמון פפריקה אדומה
‏כף שמן ‏כף מכל דבר‏ או לפי הטעם

להרכבה
‏שמן לטיגון ארבע ביצים כף רסק עגבניות חצי כוס קמח

‏לרוטב
‏קופסא אחת של רסק עגבניות בצל גדול ארבע שיני שום תבלינים פפריקה
מתוקה ‏כורכום כמון מלח אבקת עוף פלפל שחור כף ‏מכל דבר או לפי הטעם

אופן ההכנה
‏את התפוחי אדמה
לשטוף לקלף
‏נחתוך שניים נחתוך פרוסות עבות ואז לחצות את הפרוסה באמצע לא עד הסוף ‏לשים בצד
‏נכין את המלית ‏של הבשר ‏במעבד מזון נטחון ‏את הבצל והשום ‏
נסחוט ‏נוזלים
‏נסים על הבשר את הפטרוזיליה לקצוץ להוסיף ‏את התבלינים ‏כורכום כמון מלח אבקת עוף פלפל שחור פפריקה אדומה כפית מכל דבר או לפי הטעם כף שמן נוסיף נערבב טוב
‏ניקח פרוסה של תפוחי אדמה למלא עם בשר לטבול בקמח ואחר כך בצה ‏לטגן בשמן עמוק שתי צדדים ‏לשים בסיר גדול עד שגומרים לטגן ‏את כל התפוחי אדמה ‏להכין רוטב לטגן ‏בצל אחד ארבע שיני שום נוסיף ‏קופסא של רסק-עגבניות נוסיף שלוש כוסות מים תבלינים ‏מלח פלפל שחור אבקת עוף כמון פפריקה כפית מכל דבר נבשל על אש נמוכה עד שהרוטב ‏ סמיח ‏ ‏לשפוך על המפרום לפזר פטרוזיליה מעל לא הרבה כמה עלים קצוץ לשים בתנור על חום 200 ‏מעלות ‏כל אחת והתנור שלה ‏שעה וחצי‏לבדוק מדי פעם שהנוזלים הצטמצמו להוסיף מים..

מפרום
סיגלית ימיןספר המתכונים של
מתכון של

סיגלית ימין

204 מתכונים