12 תפוחי אדמה
למלית
1/2 קילו בשר טחון
צרור פטרוזיליה בצל גדול ראש של שום
תבלינים כורכום פלפל שחור מלח אבקת עוף כמון פפריקה אדומה
כף שמן כף מכל דבר או לפי הטעם
להרכבה
שמן לטיגון ארבע ביצים כף רסק עגבניות חצי כוס קמח
לרוטב
קופסא אחת של רסק עגבניות בצל גדול ארבע שיני שום תבלינים פפריקה
מתוקה כורכום כמון מלח אבקת עוף פלפל שחור כף מכל דבר או לפי הטעם
אופן ההכנה
את התפוחי אדמה
לשטוף לקלף
נחתוך שניים נחתוך פרוסות עבות ואז לחצות את הפרוסה באמצע לא עד הסוף לשים בצד
נכין את המלית של הבשר במעבד מזון נטחון את הבצל והשום
נסחוט נוזלים
נסים על הבשר את הפטרוזיליה לקצוץ להוסיף את התבלינים כורכום כמון מלח אבקת עוף פלפל שחור פפריקה אדומה כפית מכל דבר או לפי הטעם כף שמן נוסיף נערבב טוב
ניקח פרוסה של תפוחי אדמה למלא עם בשר לטבול בקמח ואחר כך בצה לטגן בשמן עמוק שתי צדדים לשים בסיר גדול עד שגומרים לטגן את כל התפוחי אדמה להכין רוטב לטגן בצל אחד ארבע שיני שום נוסיף קופסא של רסק-עגבניות נוסיף שלוש כוסות מים תבלינים מלח פלפל שחור אבקת עוף כמון פפריקה כפית מכל דבר נבשל על אש נמוכה עד שהרוטב סמיח לשפוך על המפרום לפזר פטרוזיליה מעל לא הרבה כמה עלים קצוץ לשים בתנור על חום 200 מעלות כל אחת והתנור שלה שעה וחצילבדוק מדי פעם שהנוזלים הצטמצמו להוסיף מים..